Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η βραδιά αφιερωμένη στα Όσκαρ στο Holy Wood Stage!

0

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η βραδιά αφιερωμένη στα Όσκαρ στο Holy Wood Stage!H performer Τίνα Αλεξοπούλου με τους μουσικούς της είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές που δεν άφηνε αδιάφορο και τον πιο απαιτητικό θεατή. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε χορεύοντας το θέμα του Pink Panther μέχρι που μεταμορφώθηκε σε Μαίρη Πόππινς με την ομπρελίτσα της, μας ταξίδεψε στα πιο ωραία τραγούδια που έλαβαν ή ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

Έκπληξη της βραδιάς ο καταπληκτικός τενόρος Χρήστος Λάζος που κατεβαίνοντας την σκάλα του Holy Wood μας απογείωσε με το Figaro και η υπέροχη Λαμπρινή Καρτάλις με την Κάρμεν της και τραγούδια από ταινίες.

Ένα δυνατό live που ξεσήκωσε τους θεατές που είχαν γεμίσει το Holy Wood Stage και έζησαν λίγη από την λάμψη του “Hollywood” που μας μετέφερε η Τίνα Αλεξοπούλου με την φωνή της, την εξαιρετική σκηνική παρουσία της και την αμεσότητα της με τον κόσμο.

Περάσαμε υπέροχα και μεταφερθήκαμε για δύο ώρες σε μια άλλη εποχή…Ευχαριστούμε την Τίνα Αλεξοπούλου και την όμορφη μουσική παρέα της! Κάθε φορά που σε βλέπουμε Τίνα είσαι πιο κεφάτη, πιο λαμπερή και πιο ώριμη – μουσικά και φωνητικά – αλλά με τον κοριτσιστίκο ενθουσιασμό που σε διακατέχει και το γυναικείο πάθος με το οποίο ερμηνεύεις τα κομμάτια στη σκηνή. Το παλίο fun club το απόλαυσε και οι νέες προσθήκες στην παρέα ενθουσιάστηκαν, λικνίστηκαν, αφέθηκαν και ζητούν κι άλλο!!!! έχεις βρει το στυλ που σου ταιριάζει απόλυτα και νομίζω πως είσαι «στυλ» από μόνη σου: Τίνα Αλεξοπούλου!!!

Η παράσταση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη σεζόν και θα ανακοινωθεί πρώτα εδώ στο lifebeat!

Χριστίνα Σαμπατάκου

Holywood  Holywood3

HolywoodHolywood

Holywood4

Κοινοποίηση

Γραψτε ενα σχολιο