Ανδρεναλίνη στα Ύψη!

0

Ένα καταπληκτικό υπερθέαμα παρακολουθήσαμε στο Τατόι την Κυριακή 13/9/2015 όπου ολοκληρώθηκε το Air-Show του Athens Fying Week 2015. Απίστευτα ακροβατικά μας χάρισαν έμπειροι πιλότοι που με την δεξιοτεχνία τους πραγματοποιούσαν απίθανους ελιγμούς που έκοβαν την ανάσα!
Το Lifebeat.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει λίγη από την ομορφιά και τo δέος που μας προκάλεσαν.
Flying WeekO εξηντατριάχρονος Jurgis Kairys με το ακροβατικό SU-30 ζωγραφίζει φατσούλα στον ουρανό.
Flying WeekΚάνει μια βουτιά σ’ενα σύννεφο…
Flying WeekΚάνει κόντρα μ’ενα άλλο σύννεφο…
Flying WeekΚαι χαιρετάει ανάποδα το κοινό… Όταν τον ρώτησαν γιατί πετάει τόσο χαμηλά απάντησε οτι έχει μεγάλώσει λίγο και δεν μπορεί να βλέπει μακριά χωρίς γυαλια….
Flying WeekO Σουηδός Johan Gustafsson με το “Αcro“ Glider δίνει την δική του πινελιά στον αττικό ουρανό.
Flying WeekΚαι μετά δέχεται συγχαρητήρια από μικρούς κ μεγάλους
FlyingWeek6Το “Αcro“ Glider ξεκουράζεται μετά την πτήση του και «χαζεύει» το εκπληκτικό “Zeus F16” της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Flying WeekΣε ανάποδη πτήση…
Flying WeekΣυγκινητική ήταν η στιγμή όταν ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος και ο πιλότος του αεροσκάφους μας μίλησε μέσα από το cockpit. Πέταξε πολύ χαμηλά τιμώντας όλους όσους δουλεύουν ή έδωσαν την ζωή τους για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία…
Flying WeekΗ Melissa και ο Rex Pemberton δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι…. Ερωτοτροπούν στον αέρα στο μοναδικό “Love Twist”! Ο Ρεξ πηδάει από το 10.000 πόδια με στολή skydiving με ειδικά «φτερα» καθώς η Μελίσσα ως άλλη μελισσούλα, στρυφογυρίζει γύρω του με το ακροβατικό Edge 540.
Flying WeekΈτσι πετάνε μαζί σ’ενα ερωτικό χορό στον ουρανό, ώσπου ο Ρεξ στα 2500 πόδια ολοκληρώνει την ελεύθερη πτώση του και ανοίγει το αλεξίπτωτο.
Flying WeekΗ Μελίσσα όμως συνεχίζει το θεαματικό show με καταπληκτικές μανούβρες που σε κάνουν να απορείς πώς μια γυναίκα έχει τέτοιο στομάχι…Τέλος, σε απόσταση αναπνοής από την γη κόβει την κόκκινη κορδέλα ΑΝΑΠΟΔΑ κοβωντας μας την ανάσα…
Flying WeekΉταν μια μοναδική εμπειρία αυτο που ζήσαμε από την Τετάρτη 9.9.2015 στο Pre-Show μέχρι την Κυριακή 13.9.2015. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Athens Flying Week και στους ατρόμητους πιλότους. Η λεβεντιά, η ακρίβεια, η δεξιοτεχνία αυτών των ανθρώπων μας συγκινησε και μας θύμησε οτι δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη θέληση και διάνοια. Άνοιξαν τους οριζοντές μας και τους περιμένουμε με ανυπομονησία και του χρόνου…

Κείμενο: Τίνα Αλεξοπούλου
Φωτογραφίες: Τίνα Αλεξοπούλου, Γιάννης Ασπρογιάννης

Κοινοποίηση

Γραψτε ενα σχολιο