Οι σπουδές ομορφιάς στην ATELIER DE BEAUTE – DATA TYPE!!! – Η λύση στην ανεργία

0

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ATELIER DE BEAUTE – DATA TYPE είναι ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2 με άδεια από το Υπουργείο, καθ’ όλα νόμιμο. Πρωτοπορεί στις σπουδές ομορφιάς πλέον των 25 χρόνων. Εκπαιδεύει και στηρίζει επαγγελματικά και ηθικά χιλιάδες νέους αποφοίτους του, ώστε να εδραιώσουν το μέλλον τους, εξασφαλίζοντάς τους μια λαμπρή σταδιοδρομία.
ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE
Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι των Σχολών του κατακτούν, επί σειρά ετών, τα πρώτα Πανελλήνια και τα μοναδικά στο χώρο Διεθνή βραβεία σε επαγγελματικούς μεγάλους διαγωνισμούς, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των σπουδών τους σε συνδυασμό με το ταλέντο τους. Η συλλογή βραβείων του ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 124 ΒΡΑΒΕΙΑ!!!
ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPEΟι μόνιμες και αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως αυτή στο ΜΑΚΙΓΙΑΖ με την ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE στο Παρίσι, που δίνει την ευκαιρία για μετεκπαίδευση στην Ελλάδα, με Γαλλικό Δίπλωμα, περιζήτητο στην αγορά εργασίας, η αποκλειστική συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό Δάσκαλο μασάζ GILLES HORCLOIS και τους συνεργάτες του που έχουν απογειώσει το επίπεδο της εκπαίδευσης στις εναλλακτικές θεραπείες, οι σύγχρονες υποδομές στα 2.500 τ.μ. συνολικών εγκαταστάσεων, οι καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί και συνεργάτες, το Γραφείο σύνδεσης με την αγορά εργασίας, δίκαια έχουν αναγάγει τον πρωτοπόρο Όμιλο στο βάθρο του Πρωταγωνιστή στο χώρο των σπουδών Ομορφιάς.

ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPEΟι γνώσεις που αποκτώνται, με τη σφραγίδα και τη στήριξη της ATELIER DE BEAUTE – DATA TYPE, που προωθεί τους σπουδαστές της, ακόμη και μετά την αποφοίτησή τους, αποτελούν το διαβατήριο μιας λαμπρής πορείας κάθε νέου που μπορεί ακόμα να ονειρεύεται, αλλά και κάθε απαιτητικού επαγγελματία που θέλει να εξελίσσεται.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:
ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ- ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ, ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, NAIL ART
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
SPA MASSAGE
TATTOO-HENNA
ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ, SPECIAL EFFECTS
ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΑΙΓΑΛΕΩ : Ιερά Οδός 197 (έναντι  ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ),  210-5312220
ΠΕΙΡΑΙΑΣ :Αγ.Kωνσταντίνου 13, 210-4114101
Ν. ΙΩΝΙΑ : Πριγκηπονήσων 4 & Λ.Ηρακλείου, 210-2777031
ΚΟΡΩΠΙ :  Λ. Βασ. Κων/νου 99, 210-6026602
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία οδός 88(πλ. Αριστοτέλους) 2310 253635, 6975900337

www.datatype.gr
http://www.facebook.com/datatype
E-MAIL: data.type.aigaleo@gmail.com

ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE
ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE
ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE
ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE

ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE

Κοινοποίηση

Γραψτε ενα σχολιο