Φαντασία και Έμπνευση!-Δημιουργίες από την Ειρήνη Λιναρδάκη

0

H Ειρήνη Λιναρδάκη είναι αυτό που λένε οι γάλλοι “la joie de vivre” Η χαρά της ζωής! Με ένα ακαταμάχητο παιδικό ενθουσιασμό και ένα πλατύ χαμόγελο σε υποδέχεται πάντα σαν τον καλύτερο της φίλο. Είναι γεμάτη ιδέες και ο χρόνος δεν της είναι ποτέ αρκετός γιατί όλο και κάτι καινούργιο εμπνέεται και πρέπει να το υλοποιήσει.
Δημιουργίες από την Ειρήνη ΛιναρδάκηΤα κοσμήματά της ξεχωριστά, ιδιαίτερα, πρωτότυπα, σίγουρα μοναδικά. Νεραϊδένια από τον κόσμο του παραμυθιού. Γι αυτό και ονόμασε «Νεραϊδοχώρα» την συλλογή της στην προσωπική της σελίδα myirenecreations.gr
Η αισιοδοξία της Ειρήνης είναι μεταδοτική. Και η καλή της ενέργεια μεταφέρεται στα κοσμήματά της.
Linardaki
Όπως η ίδια προλογίζει:

« Για μένα όλα αυτά είναι ένα ταξίδι στο όνειρο μέσα από τον χώρο της δημιουργίας που λατρεύω κι θέλω να μοιράζομαι μαζί σας !!! Γιατί η ζωή είναι ένα θαυμαστό ταξίδι, γεμάτο χρώμα, παραμύθια. μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες ή κακοί βασιλιάδες ή μάγισσες αλλά στο τέλος νικάει πάντα το καλό …για όλους αυτούς που θέλουν να το πιστεύουν να το ακλουθούν να το ονειρεύονται κι να επιμένουν στην αναζήτηση του!!!»

Δημιουργίες από την Ειρήνη ΛιναρδάκηΑλλά η Ειρήνη Λιναρδάκη δεν δημιουργεί μόνο κοσμήματα. Ξέρει και φτιάχνει πρωτότυπα καλοκαιρινά καπέλα, μαντήλια, παρεό, στεφάνια,
Δημιουργίες από την Ειρήνη Λιναρδάκη ξεχωριστές λαμπάδες, ιδέες για διακόσμηση του σπιτιού, θεατρικές μάσκες κ.α…
Δημιουργίες από την Ειρήνη ΛιναρδάκηΟ κατάλογος είναι αμέτρητος! Και τώρα που έρχονται γιορτές δίνει ιδέες για το εορταστικό τραπέζι, για το δέντρο, την φάτνη. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται μόνιμα με την πρωινή ζώνη του Mega και μας παρουσιάζει γενναιόδωρα τον τρόπο κατασκευής των ιδεών της.
Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να πάρετε ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια

 

Κοινοποίηση

Γραψτε ενα σχολιο