Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας

0

Στο Κολλέγιο Αθηνών, στο τμήμα επιμόρφωσης ενηλίκων πρόκειται να ξεκινήσει σεμινάριο Αρωματοθεραπείας με εισηγήτρια την Χριστίνα Σαμπατάκου.

Έναρξη 18/2/2016, Πέμπτη / 7:00-9:00, Διάρκεια: 12 εβδομάδες

Πρόκειται για ένα τρίμηνο σεμινάριο – πρακτικό εργαστήριο δημιουργίας φυτικών καλλυντικών στα πλαίσια της αρωματοθεραπείας.
Θα αναλυθούν διεξοδικά 20 αιθέρια έλαια, έλαια βάσης και πολλά φυτικά συστατικά τα οποία χρησιμοποιούμε στην παρασκευή φυτοκαλλυντικών.

Σε κάθε συνάντηση θα δίνονται σημειώσεις, συνταγές και το πιο σημαντικό είναι πως θα φτιάχνουμε μαζί τα προιόντα σε ένα κυκλικό πάγκο, και θα λαμβάνετε δείγματα αυτών.

Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας
Το σεμινάριο διαρκεί τρεις μήνες, οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες, δίωρες κάθε Πέμπτη απόγευμα 19:00 -21:00 μ.μ

Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τα αιθέρια έλαια και με την διαδικασία δημιουργίας αγνών φυτικών σκευασμάτων, αλλά και σε επαγγελματίες όπως φαρμακοποιοί, αισθητικοί, φυσιοθεραπευτές που θα επιθυμούσαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα αιθέρια έλαια και να μάθουν να φτιάχνουν βασικά προιόντα( κρέμες, λοσιόν, κηραλοιφές, μάσκες, έλαια μασάζ κ.α).

Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας
Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το μάθημα

Σε περίπτωση ομαδικής εγγραφής τριων ατόμων- από εταιρεία, φαρμακείο κτλ. – γίνεται έκπτωση 10% στην τιμή του σεμιναρίου, στην οποία και συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά.

Η Χριστίνα Σαμπατάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Διαχείριση στο Τμήμα Ε.Μ.Π.Σεμινάριο ΑρωματοθεραπείαςΑπό το 2010 ασχολείται συστηματικά με την Αρωματοθεραπεία. Σπούδασε αρωματοθεραπεία και τεχνικές μασάζ(μασάζ αρωματοθεραπείας, αισθητική αρωματοθεραπεία) στο Natural Health Science και στην Ακαδημία Κινέζικης Ιατρικής. Παρακολούθησε μια σειρά σεμιναρίων με ειδίκευση στην ασφαλή χρήση των αιθερίων ελαίων, κυρίως στην κοσμετολογία.
Εργάστηκε ως αρωματοθεραπεύτρια και συνεργάστηκε με την εταιρεία Eve Taylor καθώς και στην εταιρεία Κορρες. Το κύριο ενδιαφέρον της επικεντρώνεται στην αισθητική αρωματοθεραπεία και στην παρασκευή φυτικών σκευασμάτων. Διοργανώνει σεμινάρια δημιουργίας φυτικών καλλυντικών, αρθρογραφεί στο πολιτιστικό μαγκαζίνο www.lifebeat.gr και ασχολείται με την αρωματοθεραπεία ολιστικά.

Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας
Για περισσότερες πληροφορίες:
Χριστίνα Σαμπατάκου

Αρωματοθεραπεύτρια
Κιν. 6984 283931
essentialchristine.com
Christina.samp@hotmail.com
*Η Χριστίνα Σαμπατάκου είναι συνεργάτης του Lifebeat.gr

Κοινοποίηση

Γραψτε ενα σχολιο