Χορόδραμα “Tέχνη : Η Σωτηρία της Ψυχής”

0

Η Σχολή Χορού Χοροακτις παρουσιάζει το χορόδραμα“Tέχνη : Η Σωτηρία της Ψυχής” στο L.A Theater (Life & Art) με ελέυθερη είσοδο την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18.00.
Η παράσταση αποτελείται από δύο χορευτικά δρώμενα. Κύρια μορφή του πρώτου είναι μία γυναίκα – μάνα στην Αθήνα του Μεσοπολέμου, τραγικό πρόσωπο που απομονώνεται από το κοινωνικό περιβάλλον και απομακρύνεται από το παιδί της.
Το συγκεχυμένο μυαλό της και η κομματιασμένη ψυχολογία της βρίσκουν καταφύγιο στην τέχνη της ορχηστρικής. Στο δεύτερο μέρος, η κόρη δικαιώνει τα όνειρα της μάνας, μέσα από την προσωπική της δουλειά στο θέατρο. Άραγε, θα έχει το ίδιο τραγικό τέλος με τη μάνα;
Στην παράσταση συμμετέχουν 30 άτομα – χορευτές της Ομάδας Χοροακτις.
ΧορόδραμαΣκηνοθεσία/Χορογραφία : Αλίκη Μαυροειδή
Χορευτές :Ομάδα Χοροακτίς
Μουσική Επιμέλεια : Αλίκη Μαυροειδή- Στέφανος Ποθουλάκης
Πιάνο: Σταματία Χωρεψιμά
Τραγούδι : Ηρώ Διακάκη
Τεχνική Υποστήριξη : Μίνως Κωστάκης
Επιστημονική Επιμέλεια : Dr. Αννα-Ειρήνη Parkins, Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
Μακιγιάζ : Ελεάνα Σερεμέτη

ΧορόδραμαΗ χορογράφος Αλίκη Μαυροειδή είναι μια φοβερή προσωπικότητα.
Εκτός απο εξαιρετική χορεύτρια έχει ιδρύσει με το πείσμα και το πάθος που την διακατέχει την δική της σχολή με  Σχολή  Χορού «Χοροακτις» στην οποία συμμετέχουν πολλοί μαθητές κάθε χρόνο.
Είναι κάτοχος κρατικού πτυχίου Ανωτέρας Σχολής Χορού αλλά και επαγγελματικών διπλωμάτων της Γερμανικής Σχολής FITNESS IFA & του International Dance Teachers Association (IDTA).
Παράλλλα με τον χορό φοίτησε στο θεατρικό εργαστήρι του κ. Τσόγκα αλλά έχει τελειώσει και το τμήμα  Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών! Οργάνωσε και οργανώνει Σεμινάρια Χορού σ’ όλη την Ελλάδα και με την ομάδα της συμμετέχει σε συναυλίες, Φεστιβάλ,  σε Πολιτιστικούς Χώρους και Θέατρα όπως στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton, στο Βεάκειο Θέατρο,καθώς και στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Μουσείου Μπουμπουλίνας, και σε άλλες εκδηλώσεις.

Έχει ασχοληθει και διδάσκει πολλά είδη χορού:

Από αρχαίο ινδικό χορό
Χορόδραμα
Μέχρι Tango…
Χορόδραμα
Με τον Στέφανο Ποθουλάκη συνεργαζονται με την γνωστή σολίστ Ακορντεόν και συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια σε συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα.
Στην σχολή Χοροακτίς διδάσκονται πολλά είδη χορού όπως:
Κλασσικό Μπαλέτο, Σύγχρονος χορός, Αρχαίος ινδικός χορός, Latin, Tango Argentino, Φαλμένγκο, Swing, Rock n’ Roll, Ευρωπαϊκοί Χοροί, Street Dance, hip hop, R’n’B. Επίσης Yoga, Pilates, Pilates για εγκύους, Zumba.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Σχολή Χορού Χοροακτις (Α. ΚΩΣΤΑΚΗ – Α. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ)
Ελ. Βενιζέλου 33 – Ζωγράφου – Τ.Κ. 15773
Τηλ. 210 7796492 – 6937150759
WEB : www.xoroaktis.gr
FACEBOOK : www.facebook.com/Choroaktis


Κοινοποίηση

Γραψτε ενα σχολιο